inici

REFERÈNCIA

Grilli, Giuseppe (1992a), «Taules parades al llibre de Tirant», en Antoni Ferrando Francés (ed.), Miscel·lània Joan Fuster. Estudis de llengua i literatura, 5, Barcelona / València, Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València / Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes / Publicacions de l'Abadia de Montserrat, pp. 79-93. [Versió italiana, lleugerament modificada, en el seu Dal Tirant al Quijote, Bari, Adriatica Editrice (Biblioteca di Filologia Romanza, 36), 1994, pàgs. 111-129.]

FITXA COMPLETA

Tipus de referència:Capítol de llibre
Secció:Tirant lo Blanc de Joanot Martorell
Apartat:Estudi
Autor/s:Grilli, Giuseppe
Any de publicació:1992a
Títol de capítol:Taules parades al llibre de Tirant
Editor/s:Ferrando Francés, Antoni
Títol de llibre:Miscel·lània Joan Fuster. Estudis de llengua i literatura
Lloc de publicació:Barcelona / València
Volum:5
Editorial:Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València / Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes / Publicacions de l'Abadia de Montserrat
Pàgina d'inici:79
Altres pàgines:93
Notes:Versió italiana, lleugerament modificada, en el seu Dal Tirant al Quijote, Bari, Adriatica Editrice (Biblioteca di Filologia Romanza, 36), 1994, pàgs. 111-129.
Descriptor/s:context cavalleresc | context històric | viure novel·lesc

RESUM

En els àpats del Tirant, que cridaven l'atenció de Cervantes, es poden distingir dues funcions: el menjar com a suggeridor d'un moviment interior o com a delimitador de l'espai escènic d'alguns episodis. [BBAHLM]

Ajuda:
X